Motan supraponderal, atracția unui oraș din Polonia. Admiratori de pisici din toată Europa merg să-l vadă / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Gacek, un motan supraponderal din Szczecin, a devenit atracția turistică a orașului polonez.

Gacek, un motan din Szczecin, Polonia, a atras online o mulțime de recenzii de cinci stele datorită personalității sale adorabile. Admiratorii pisicilor din toată Europa au zburat în Polonia pentru a întâlni cea mai bine cotată atracție a acestui oraș, conform Daily Star.

Gacek e o pisică destul de supraponderală și este acum o atracție locală în Szczecin, un oraș portuar în care s-a născut țarina Ecaterina a II-a a Rusiei.

Felina a devenit cea mai bine cotată atracție turistică din orașul polonez, obținând peste 2.500 de recenzii online și a obținut un scor aproape perfect de 4,9/5, relatează știrile locale.

Acest lucru este destul de neobișnuit pentru o atracție turistică locală, așa că ne întrebăm ce anume cu această feline celebră a captat mințile vizitatorilor, relatează Mirror.

De ani de zile, Gacek locuiește într-o cușcă pe strada Kaszubska, câștigând afecțiunea și atenția localnicilor care sunt dornici să o hrănească.

Faima sa internațională a fost lansată în 2020, după ce postul de știri local wSzczecinie l-a prezentat într-un videoclip care a devenit viral.

De atunci, mulți oameni au călătorit în Szszecin pentru a-l întâlni pe „regele străzii Kaszubska”.

„Dacă aș putea lua o cină cu oricine din lume, aș alege să merg iar în Polonia să hrănesc această pisică. Recomand!”, a spus un turist.

„Am fost cu umilință uimiți de Măreția Sa”, a scris un altul.

De asemenea, mai multe pagini de Instagram au fost create în ultimii ani pentru a urmări pisica Gacek și pentru a posta fotografii cu ea, așa că, chiar dacă nu puteți zbura să o întâlniți, o puteți vedea online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel