Moroșanu, război total cu Ghiță: Așa își va lua KO de la mine
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu
Catălin Moroșanu și Daniel Ghiță continuă războiul declarațiilor, după ce Ghiță a acuzat de mai multe ori că ”Moartea din Carpați” refuză să se lupte cu el.

Prezent la emisiunea GSP Live, Moroșanu a precizat: „El și-a făcut revenirea cu doi moși, cu Dzevad Poturak și Petr Vondracek, doi moși care aveau 40 și ceva de ani, fratele meu! Ăia veneau de la mici și bere!".

Întrebat dacă ar fi dispus să se întâlnească public cu Daniel Ghiță pentru a lămuri situația dintre ei, Moroșanu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Niciodată. Chiar nu vreau să îi dau lui valoare. El mai are puțin și moare într-o totală umbră".

„Să își amintească meciul cu Gokhan Saki, să se gândească când își lua pumnii ăia și toate loviturile într-un mod constant. Eu voi fi în fața lui ca Gokhan Saki. Avem aceeași înălțime, aproape același stil de luptă. Așa își va lua KO de la mine, dacă vreodată o să mă lupt cu el. Când o să mă vadă pe mine să își amintească că eu sunt Gokhan Saki. Cum și-a luat de două ori, o să își ia bătaie și de la mine dacă vreodată o să se lupte cu mine", a spus Cătălin Moroșanu, potrivit Gazetei Sporturilor.

Daniel Ghiță a replicat precizând că Moroșanu se victimizează și i-a cerut acestuia să recunoască că îi e frică să se lupte cu el, mai informează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel