Urmărește emisiunea live
Mormântul lui Corneliu Vadim Tudor, ”vandalizat”. Fiica lui: Care e, de fapt, adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mormântul lui Corneliu Vadim Tudor nu a fost vandalizat, anunță fiica acestuia.

„Mormântul tatălui meu, Corneliu Vadim Tudor, nu a fost vandalizat, articolul apărut recent în presă este fals, fără nici un fundament real. În primul rând, informația conform căreia „hoții au vizitat locul de veci al lui Corneliu Vadim Tudor și au furat una dintre cele mai importante piese de ornament ridicate în cinstea fostului politician" dovedește lipsa de cunoaștere a subiectului, precum și a faptului că pe placa de marmură amplasată pe mormânt sunt inscripționate versurile poeziei „Fă-mă, Doamne, o lacrimă", și nicidecum „Ultima cafea", așa cum este specificat în materialul apărut în presă.

Este adevărat faptul că a existat în zona mormântului, până în urmă cu mai bine de trei ani, o pancartă din carton, înrămată, pe care era scrisă ultima poezie a tatălui meu, ,,Ultima cafea", dar respectiva pancartă a fost îndepărtată la cererea noastră, a familiei, în primul rând din cauza faptului că era într-o stare de degradare materială avansată, dar și a faptului că acele versuri ne-au adus întodeauna multă durere în suflete.

Peste o lună de zile se împlinesc patru ani de la trecerea în eternitate a celui pe care poporul român l-a numit Tribunul.


Pe măsură ce timpul trece, românii încep să realizeze cât de important a fost tatăl meu în politica românească, tot mai mulți fiind aceia care îi dau acum dreptate și care înțeleg cu adevărat mesajul pe care tatăl meu l-a transmis românilor atât timp cât a trăit. Românii au început să înțeleagă cât de mult i-a iubit tatăl meu.

Acum, la aproape patru ani de la plecarea lui dintre noi, mormântul este loc de pelerinaj pentru mulți români, este întotdeauna acoperit cu flori și panglici tricolore, ca o dovadă a faptului că România nu doar că nu l-a uitat, așa cum poate cei care au fost deranjați de adevărul spuselor sale au sperat, ci dimpotrivă, prin mesajele pe care le primim, constatăm încă o dată că tatăl meu a lăsat în urmă un mare gol în conștiința acestui popor, mulți fiind aceia care acum îi regretă dispariția.

Corneliu Vadim Tudor va rămâne pentru totdeauna în istora României ca un om care nu doar că și-a iubit țara, dar, în mod special, ca un om care a iubit foarte mult românii. Îmi doresc ca eu să pot duce mai departe această moștenire, astfel încât de acolo, de sus, să fie mândru de noi ca familie, dar și de noi, ca națiune.

Sunt convinsă că în timp data de 14 septembrie are să fie o zi tristă nu doar pentru noi, familia Vadim Tudor, ci pentru toți românii care își iubesc țara, a transmis, marți, Lidia Vadim Tudor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel