Monstera, o plantă exotică și misterioasă, care îți poate aduce schimbări pozitive în viață
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Monstera, o plantă exotică și misterioasă, care îți poate aduce schimbări pozitive în viață. Sursa foto: freepik.com
Monstera, o plantă exotică și misterioasă, care îți poate aduce schimbări pozitive în viață. Sursa foto: freepik.com
Unele persoane sunt de părerea că monstera este un vampir cu energie puternică și poate aspira energia oamenilor și a animalelor de companie, așa că această plantă nu trebuie ținută într-o casă.

Cu toate acestea, această opinie este greșită, deoarece monstera nu dăunează celor care locuiesc în apropierea ei, dar îi protejează de energiile negative.

În plus, această plantă misterioasă și frumoasă poate atrage schimbări pozitive în viața proprietarului său, cum ar fi: bogăție, noroc și bunăstare.

Monstera poate fi păstrată acasă, dar trebuie să alegi cel mai bun loc pentru ea. Doar așa, monstera îți va arăta din partea ei cea mai bună.

Plantele de interior vor crește și înflori cu ajutorul fulgilor de ovăz: un remediu eficient și ieftin

Dacă dorești să obții un succes maxim la locul de muncă, este recomandat să plasezi planta nu departe de desktop. Planta te va ajuta să te concentrezi asupra unei chestiuni importante și să-ți aduni gândurile.

De asemenea, se recomandă să pui planta pe hol. În acest caz toată negativitatea va rămâne în afara ușii de la intrare, iar în casă vor circula energiile pozitive. În plus, monstera, care stă pe hol, va proteja casa de oaspeții cu energie negativă.

Dacă pe suprafața frunzelor plantei au apărut mici picături de umezeală, acest semn avertizează că, în următoarele ore, va ploua. 

Plantele care te ajută să-ți găsești fericirea: cultivă-le și îți vei găsi sufletul pereche

Dacă vrei să atragi bani și noroc, pune planta în sufragerie. Dacă monstera are o inflorescență, acest semn avertizează că viața ta se va schimba, în curând, în bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel