Data actualizării:
Data publicării:

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată când moare

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Facebook Monica Tatoiu
Facebook Monica Tatoiu
Monica Tatoiu este în favoarea eutanasierii și vrea să fie incinerată atunci când va muri.

Monica Tatoiu spune că este în favoarea eutanasierii, iar atunci când va muri vrea să fie incinerată, conform România TV.

„Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor pentru că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta”, a spus Monica Tatoiu.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, declara anterior Monica Tatoiu.

Afacerista are o avere în valoare de 7,5 milioane de euro și deține mai multe proprietăți, printre care o casă de 633 mp și un teren de 2590 mp. În plus, ea are o pensie de 22.000 de lei 

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, preciza Monica Tatoiu acum ceva timp.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, mai spunea cu ceva timp în urmă afacerista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel