Monica Roșu a renunțat la Exatlon: Puteam să joc și să rămân
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Monica Roșu
Monica Roșu
Monica Roșu a decis să renunțe la duelul pe care urma să îl aibă cu Mădălina Predoi pentru eliminare și a părăsit competiția după ce Faimoșii au pierdut jocul de protecție.

„Ar fi trebuit să fie un duel de eliminare între Mădălina Predoi şi Monica Roşu. Partea cea mai lungă a Exatlonului a trecut, suntem din ce în ce mai aproape de final. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roşu nu mai poate continua. Ea este cea care astăzi îşi va lua la revedere de la echipa ei", a spus Cosmin Cernat la ceremonia cu Faimoșii.

Monica Roșu a decis să părăsească Exatlon înainte de duelul cu Mădălina Predoi din cauza durerilor la genunchi și problemelor dermatologice.

E destul de ciudat să stau aici pe bancă şi să ştiu că plec, emoţiile sunte destul de mari. De ce acum? De ce s-au întâmplat toate astea? Nu ştiu să spun, dar cred că pentru fiecare lucrurile se întâmplă nu un anumit scop. Din păcate durerile la genunchi nu m-au lăsat şi, taman peste pupăză, faţa mea are nevoie de pauză. Am decis că eu sunt cea care pleacă la eliminare. Nu puteam să iau şansa Mădălinei de a rămâne aici. Puteam să intru, să joc, să rămân şi să plece Mădălina, dar nu e corect”, a declarat Monica Roşu.

Vezi și: EXATLON, 25 noiembrie. Jocul de protecție. Persoana eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel