Monica Pop, după TĂIEREA finanțării spitalelor din Sectorul 1: GAFĂ politică
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Monica Pop, medic la Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a vorbit despre decizia primarului de la Sector 1 de a tăia finanțarea de la bugetul local pentru spitale.

Invitată la Antena 3, Monica Pop, medic la Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a vorbit despre decizia primarului Clotilde Armand de a tăia finanțarea de la bugetul local pentru spitalele din Sectorul 1: 

„În afară de utilități, lucru care era foarte important, fiecare spital avea anual o alocație bugetară. Noi făceam un raport cu ce am dori să facem și ei erau executanții. Așa a fost până acum. Va fi o breșă serioasă în bugetul spitalului, era foarte important ajutorul lor. Într-un an, ne-au cumpărat un generator electric, e un lucru extraordinar. Credeți că doamna Clotilde Armand a spus cuiva că are de gând să facă așa ceva? Eu chem pe toată lumea care a beneficiat de acest ajutor, pe părinții copiilor. Oricum e greu de întreținut un spital.

Până când s-a inventat Asociația Spitalelor, ne-am plătit singuri, dar o să ne descurcăm, asta e situația și să nu creadă doamna că stăm doar în banii ăștia. Ar fi trebuit, după părerea mea, să suplimenteze, pentru că e un ajutor important. Este o gafă politică extraordinar de mare, un lucru care urâțește atât de mult poziția unui primar și partidul din care face parte. Să nu-mi spună mie nimeni că Sectorul 1 nu are posibilitate“, a precizat medicul Monica Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel