Urmărește emisiunea live
Monica Niculescu, noul căpitan al echipei de Fed Cup a României. Simona Halep, mesaj clar: Ea va decide tot
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Simona Halep a spus că nu are de gând să îi dea sfaturi Monicăi Niculescu despre cum să conducă echipa de Fed Cup la barajul cu Italia. 

"M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg… Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan.

Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii! Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”, a declarat Halep, care a decis să joace în barajul cu Italia programat pe 16-17 aprilie la Cluj-Napoca, conform Prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel