Monica Iacob Ridzi a trecut de la PP-DD în tabăra lui Victor Ponta, la UNPR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a trecut în tabăra premierului Victor Ponta. 

Monica Iacob Ridzi, condamnată în primă instanţă de ICCJ la 5 ani de închisoare cu executare, a trecut de la PP-DD la UNPR. Ea ocupă funcţia de preşedinte al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul partidului. Monica Iacob Ridzi s-a înscris, joi, în UNPR. 

Din PDL în PP-DD. Joi, la UNPR

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 ea a candidat din partea PP-DD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara. A fost condamnată, în 27 ianuarie, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului, decizia nefiind definitivă.

Trecere în familie la UNPR

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el de la PDL la UNPR miercuri, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu.

Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat. Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie. Rămăsese, însă, membru PDL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel