MONICA GABOR ar fi fost părăsită de Mr Pink. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Moni, alături de Paris Hilton au tăiat panglica unui bar din China
Moni, alături de Paris Hilton au tăiat panglica unui bar din China
MONICA GABOR. Zvonurile referitoare la faptul că fosat doamnă Columbeanu ar fi fost părăsită de iubitiul ei, faimosul Mr. pink, începe să prindă contur.

Chiar dacă trăiește pe picior mare în SUA alături de iubitul ei "Mr. Pink", MONICA GABOR se pare că nu are cum să devină soția milionarului deoarece acesta ar fi un pic însurat tocmai în China.  Prin urmare, la evenimentul din Shanghai, el s-a ferit să se pozeze pe covorul roşu, alături de MONICA GABOR, scrie libertatea.ro.

Citește și: Monica Gabor, declarație uluitoare, cu referire la Obama, Băsescu și Mr Pink

Gurile rele spun că  "Mr. Pink" are în China nevastă şi copii şi nici că are de gând să renunţe la familie. Astfel se şi explică de ce acesta refuză să se afişeze, la evenimentele mondene, alături de MONICA GABOR.

MONICA GABOR. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, în Shanghai, când Moni a tăiat panglica singură la deschiderea oficială a barului Millions Of Milkshakes, alături de celebra Paris Hilton.
Situaţia pare trasă la indigo cu un alt eveniment monden, petrecut în urmă cu aproximativ doi ani, la show-ul de lansare a băuturii energizante Mr. Pink.

Citește și: Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, este însurat și are doi copii


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel