Monica Anghel s-a transformat în “Madam Goagăl”. Știe tot ce se întâmplă în paturile oamenilor. Bârfa e hrana ei zilnică
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Monica Anghel
Monica Anghel
Monica Anghel interpretează unul dintre personajele centrale ale serialului “Strada Speranței”, difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Îndrăgita artistă intră în “pielea” patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”. Mia știe tot ce se petrece în cartier, în casele oamenilor, dar și în paturile lor, nu scapă nimic și nu iartă, de asemenea, nimic. Bârfa este hrana zilnică pentru Mia, iar căsnicia ei cu Viorel (interpretat de Ovidiu Niculescu), interlopul de cartier, patron de service auto, îi potențează toate “apucăturile”. Dacă apare o ceartă între vecini, Mia și Viorel sunt și ei acolo să pună gaz pe foc.

 

 

2. -imagine fara descriere- (alexandru-conovaru-si-monica-anghel-strada-sperantei_60135700.jpg)

 

Despre noul serial de la Kanal D, Monica Anghel a vorbit într-un interviu pentru DC News:

 

 

Cum ați intrat în acest nou proiect Kanal D?

 

În momentul în care scenaristul își construiește proiectul, este foarte important să te fi “văzut” pe tine, actor, ca făcând parte din proiect. Pe mine, Toni Grecu (n.r. - creator și scenarist al acestui serial) m-a văzut de la început în acest proiect, jucând acest personaj, Mia Teodorescu. Lucrurile au venit natural.  Și sunt fericită să fiu implicată în acest serial de comedie urbană, care le face românilor serile de weekend mai frumoase. Îi invităm pe telespectatori să își ia porția generoasă de comedie inteligentă, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Cum vi se pare personajul poreclit “Madam Goagăl”, pe care îl interpretați? Vorbiți-ne despre ea.

 

Este un personaj cât se poate de autentic, pentru că și “Strada Speranței” este un serial de comedie urbană 100% românesc. Doamna Mia este patroana și vânzătoarea de la “buticul din colț” care știe tot, bârfește, face în așa fel încât să afle cât mai multe informații de la toți vecinii și despre toți; după aceea îi comentează….

 

Există vreo mică asemănare între personajul Madam Goagăl și Monica Anghel?

 

Da, determinarea! Determinarea pe care o are personajul o am și eu, poate chiar mult mai accentuată.

 

Ce aduce nou, pe piața media din România, serialul Strada Speranței? Ce este diferit față de alte producții? De ce merită să vedem acest serial?

 

“Strada Speranței” e un serial de comedie urbană, ceea ce nu există în peisajul producțiilor momentului pe piața din România. Cu siguranță telespectatorii se vor regăsi într-o multitudine de situații, pentru că pe “Strada Speranței” locuiesc familii de toate felurile, tipologii pe care le întâlnim la tot pasul. Iar întâmplările sunt rupte din viața noastră, a tuturor.

 

Spuneți-ne un moment amuzant de pe platourile de filmare pentru serial.

 

Sunt foarte multe! Spre exemplu, Ovidiu Niculescu, care este și soțul meu în serial, personajul “Viorel”, improvizează destul de mult și, de regulă, regia îl lasă să spună lucruri în plus pentru că își construiește excelent personajul. Dar există un moment în care i se spune <gata, s-a terminat de mult ceea ce aveam de făcut în scenă respectivă> , pentru că el ar putea construi un serial numai despre personajul Viorel. Mă amuză teribil să îl ascult. Poate că așa cum povestesc eu acum nu pare o situație neapărat comică, dar noi trăim astfel de situații la maximum, e o atmosferă foarte plăcută pe set.

 

Cum arată o zi de filmare pentru serial? La cât începe, la cât se termină? Și câtă muncă este în spatele a ceea ce vedem noi la televizor.

 

Depinde de zile, sunt unele în care începem la 6 dimineața și zile în care începem puțin mai târziu, dar în ambele situații filmăm toată ziua. În momentul în care ești angrenat într-o chestiune de genul ăsta, și-ți mai și place ceea ce faci, nici nu-ți dai seama cum trece timpul; abia după ce se termină ziua de filmare resimți oboseala acumulată.

Noi am început filmările anul trecut când era frig, și le continuăm anul acesta când tot frig este. De exemplu, toată săptămâna aceasta am filmat numai afară și a fost îngrozitor de frig… așteptăm și vara!

 

 

Serialul de comedie urbană “Strada Speranţei” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel