Monede meme gata să ia avânt: cele 3 criptomonede noi cu potențial de creștere
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
foto: Crypto All Stars
foto: Crypto All Stars
Piața de criptomonede s-a extins foarte mult de la apariția Bitcoin-ului în 2009 și nu dă semne de încetinire. La început, criptomonedele erau un subiect de nișă, necunoscut pentru toată lumea. Astăzi, în schimb, sunt "mainstream" în finanțe și tehnologie.

Unul dintre cele mai noi trenduri în criptomonede sunt monedele meme. În special, proiectele aflate în pre-vânzare, bazate pe cultura internetului și social media. Acestea au creat o nouă nișă în spațiul de criptomonede noi. Sunt atrăgătoare prin umorul lor, totodată, aducând câștiguri semnificative investitorilor timpurii.

INVESTEȘTE ÎN CRYPTO ALL STARS

Unul dintre motivele principale pentru care investitorii aleg să-și diversifice portofoliile cu aceste criptomonede noi este prețul redus de care beneficiază în pre-vânzare.

Un alt motiv, este potențialul de creștere al acestor monede după listare, ca în cazul lui Doge sau Shiba Inu. Acestea ar aduce câștiguri semnificative investitorilor din pre-vânzare.

Totuși, investiția în astfel de proiecte este riscantă. Piața criptomonedelor este volatilă și puține monede meme au explodat în valoare după listarea lor pe piață. La acestea se mai adaugă și proiectele care s-au dovedit a fi o înșelătorie, dezvoltatorii fugind cu banii adunați în etapa de finanțare.

În acest articol, vom analiza 3 criptomonede noi, aflate în pre-vânzare: Crypto All Stars, Shiba Shootout și The Meme Games. Vom studia de ce aceste proiecte atrag atenția investitorilor și de ce ar reprezenta o opțiune bună de investiție pentru cei care doresc să câștige venituri suplimentare.

Crypto All-Stars

Crypto All-Stars ($STARS) este una dintre cele mai noi monede meme în pre-vânzare. De la începutul etapei de finanțare, mijlocul lunii august, și până acum, a reușit să colecteze un număr record de peste 800.000 de dolari.

Proiectul a câștigat rapid atenția investitorilor interesați de criptomonede noi prin introducerea unei platforme de staking unice, MemeVault. Noua platformă va fi menită să aducă inoveze modul în care deținătorii de monede meme își mizează token-urile.

Dezvoltatorii $STARS își propun să revoluționeze piața monedelor meme, în special pentru investitorii ce dețin mai multe monede meme. Astfel, aceștia vor putea miza mai multe token-uri, de pe mai multe rețele, într-un singur loc. În plus, pentru mizare, utilizatorii vor putea câștiga token-uri $STARS, ce pot fi mizate la rândul lor pentru câștiguri triple.

Deci, dacă un investitor deține câteva token-uri $DOGE și $PEPE, acesta va putea depozita token-urile în MemeVault, obținând recompense pasive sub formă de token-uri $STARS.

În prezent, la proiect s-au alăturat 11 monede meme de top, printre care: Pepe, Doge, Shiba Inu, Floki, etc. Deținătorii vor putea miza aceste monede chiar din prima zi în care platforma MemeVault va fi lansată.

Investitorii sunt atrași de potențialul de creștere al acestei criptomonede noi după listare și după lansarea platformei MemeVault. Din acest motiv, proiectul se aproprie cu pași rapizi la suma de 850 de mii de dolari colectați, în doar 3 săptămâni de la deschiderea pre-vânzării, fiind considerată una dintre cele mai bune pre-vânzări.

La moment, prețul unui token $STARS este de 0.0014078 dolari. Investitorii care se alătură acum la pre-vânzare beneficiază de un APY de 2114%. Acest randament, totuși, scade treptat, cu cât mai multe token-uri sunt cumpărate și mizate.

Shiba Shootout

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) este cel mai nou proiect inspirat de Shiba Inu. Noul proiect câștigă atenția investitorilor interesați de criptomonede noi datorită funcției sale P2E.

Shiba Shootout a creat un joc prin care plasează celebrul meme Shiba Inu într-un mediu al Vestului Sălbatic, sub formă de personaje cum ar fi Mareșalul Shiba sau Lunetistul Shiba.

Conceptul jocului constă în explorarea orașului virtual Gulch, unde entuziaștii se adună pentru a îndeplini diferite provocări, confruntări sau fac schimburi de meme-uri.

Pentru a face jocul mai distractiv, Shiba Shootout va oferi recompense sub formă de token-uri $SHIBASHOOT pentru cei care câștigă duelurile. Jocul este deja valabil pentru Android și iOS, totuși funcția sa Play-To-Earn va fi implementată după încheierea etapei de pre-vânzare.

Alte funcții pe care le va deține jocul sunt:

Programul de recomandare ”Posse Rewards” prin care participanții pot câștiga token-uri bonus dacă invită prieteni să se alăture comunității. Cu cât aceștia obțin mai mult ”posse”, cu atât vor câștiga recompense mai mari. Sistemul ”Loteria Lasso Norocos”. Participanții își pot folosi token-urile $SHIBASHOOT pentru a câștiga premii în criptomonede, o parte din încasări fiind distribuite pentru a sprijini inițiative caritabile. ”Săculeții de Economii” prin care deținătorii de token-uri $SHIBASHOOT pot depozita și bloca token-uri într-un portofel dedicat, pentru o anumită perioadă de timp, câștigând recompense suplimentare. ”Staking de Cactus” - jucătorii își pot miza token-urile pe un cactus din deșertul virtual pentru a venea vizual creșterea recompenselor.

Deci, pe măsură ce etapa de pre-vânzare se va încheia, investitorii și entuziaștii de criptomonede au așteptări mari în ce privește funcția P2E a jocului.

Conceptul inovativ și distractiv al jocului fac din Shiba Shootout mai mult decât o monedă meme, oferind participanților o experiență captivantă în Vestul Sălbatic. Din acest motiv, proiectul a reușit să-și atingă primul milion în pre-vânzare, cu un preț al token-ului de  0,02 dolari și un APY curent de 904%.

The Meme Games

The Meme Games ($MGMES) este al treilea din lista noastră de proiecte de criptomonede noi ce a atras interes substanțial din partea investitorilor.

INVESTEȘTE ÎN THE MEME GAMES

De la lansarea în pre-vânzare și până acum, proiectul a reușit să atragă peste 400 de mii de dolari în pre-vânzare.

Proiectul a câștigat popularitate prin conceptul său ce corespunde foarte bine cu hype-ul din jurul Jocurilor Olimpice de la Paris, de la care a fost inspirat.

Conceptul proiectului constă în prezentarea celor mai populare meme-uri din lumea crypto: Doge, Pepe, Brett, Turbo sau WIF, drept atleți într-o lume virtuală a Jocurilor Olimpice. Aceștia concurează în diverse evenimente cum ar fi halterele sau înotul.

Investitorii $MGMES pot paria pe unul sau multe meme-uri, iar câștigătorul va aduce bonusuri de 25% celor care l-au susținut.

Deși Jocurile Olimpice de la Paris s-au încheiat, urmează Jocurile Paralimpice ce își dau startul de 28 August, astfel hype-ul din jurul proiectului continuă.

Dezvoltatorii au anunțat data de încheiere a etapei de pre-vânzare, ce corespunde cu încheierea Jocurilor Paralimpice, pe 8 septembrie.

Investitorii încă mai pot profita de prețul redus al token-ului care la moment este de 0,00935 dolari și de bonusul de 25% pe care îl pot obține. Până în prezent 200 de cumpărători au obținut acest bonus.

Token-ul va fi listat pe bursele descentralizate pe 10 septembrie, iar mulți investitori anticipează câștiguri semnificative după listarea acestei criptomonede noi.

Crypto All-Stars, Shiba Shootout și The Meme Games, atrag din ce în ce mai mult interesul investitorilor de criptomonede noi datorită conceptelor inovatoare și experiențelor captivante pe care le oferă investitorilor. Cu toate aceastea, piața criptomonedelor continuă să fie foarte volatilă și riscantă, astfel investorii trebuie să fie precauți și să studieze atent potențialul monedei în viitor.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat investițional. Înainte de a investi într-un proiect de criptomonede noi, este absolut necesar să-l studiați individual și să vă faceți concluziile despre rentabilitatea proiectului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel