Data actualizării:
Data publicării:

Mona, din Armenia, a surprins juriul de la Românii au Talent. Andi Moisescu: Știe ce face și știe că ne-a surprins

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Românii au Talent
Sursă foto: Românii au Talent
Deși este din Armenia, Mona a uimit pe toată lumea cu cât de bine vorbește limba română după doar doi ani de locuit în România.

Mona are 25 și este din Armenia. Deși limba românia poate fi dificilă pentru străini de învățat, Mona a reușit să o stăpânească în doar 2 ani.

„Sunt Mona, am 25 de ani și m-am născut în Armenia. Am ajuns aici, l-am găsit pe soțul meu pe Facebook. De obicei, eu nu dau cerere nimănui, mai ales băieților. Dar am avut un deja-vu și a trebuit să știu cine e el. Din 2021 m-am mutat aici, el se ocupă cu fotbal, dar și cu mine. Îmi organizează tot ce e nevoie, legat de muzică. Încerc să-mi fac cariera în România. Merg la sală, am grijă de look-ul meu. Vreau să-i dau pe spate pe cei din juriul meu.”, a precizat Mona, chiar înainte de a păși pe scena Românii au Talent.

„Am învățat româna în 2 ani. Îmi place foarte mult în România.”, a mai spus ea.

„Ce voce frumoasă are”

Juriul, deși a avut anumite așteptări, a fost surprins de actul artistic al tinerei. Dragoș Bucur și-a cerut scuze pentru prejudecata pe care a avut-o.

„Și frumoasă, și cu voce”, a precizat Mihai Bobonete.

„Te-am privit cu oarecare prejudecăți când ai intrat. Îmi cer scuze pentru asta, mie mi-a plăcut foarte mult momentul tău.”, a spus Dragoș Bucur.

„Mona e o apariție care nu are cum să te lase indiferent, iar ea știe acest lcuru. Știe și ce voce are și că ne-a surprins. Ce să mai zic, au fost 3 minute de care cred că s-a bucurat o Românie întreagă”, a transmis și Andi Moisescu.

„Mona, a fost o surpriză și pentru mine, dar ce am auzit a fost de foarte bine, și cu emoție”, a mai punctat Andra Măruță.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel