Data publicării:

Momentul în care vedeta pop Bebe Rexha a fost lovită cu un telefon în cap în timpul concertului. A căzut în genunchi și a fost nevoită să întrerupă spectacolul  / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Vedeta pop Bebe Rexha a fost nevoită să-și întrerupă concertul, duminică, după ce a fost lovită în cap de un telefon aruncat de un fan.  

Vedeta, care cânta la New York, s-a prăbușit în genunchi când telefonul a lovit-o în cap. Ulterior, aceasta a fost scoasă de pe scenă, scrie BBC



Videoclipul postat online arăta că un bărbat a fost scos din mulțime de securitate, în timp ce fanii au strigat „ăsta e un atac”.

Cântăreața, ale cărei hituri includ I'm Good (Blue) și Meant To Be, nu a comentat incidentul.

Mama sa a declarat că vedeta a primit tratament medical și a avut nevoie de trei cusături.

Incidentul a avut loc la finalul concertului din New York.

Fanii care au participat la spectacol și-au exprimat dezamăgirea în legătură modul în care s-a încheiat spectacolul.

„Sunt încă șocat”, a scris unul dintre fani pe Twitter. „Am văzut ceva zburând și a lovit-o. Inițial am crezut că este un CD sau o hârtie”. „Un final trist pentru un spectacol atât de grozav”, a comentat un alt fan. „Sper că e bine”, a mai scris altcineva.

VEZI ȘI: Primele 10.000 de bilete de o zi la UNTOLD s-au epuizat

Prima etapă de vânzare a biletelor e sold out.

Cei care au selectat opțiunea Day Ticket și-au putut alege ziua în care să se bucure de cele mai tari senzaţii de festival, împreună cu artiștii preferați. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD a început astăzi la ora 14.00, la prețul de 69 de Euro + Taxe. Biletele s-au epuizat în câteva minute.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată pentru luna iunie. Între timp, fanii își pot achiziționa abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/ 

Creatorii UNTOLD au anunțat, la finalul săptămânii trecute line-up-ul pe zile, iar experiența din 2023 va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.

Joi, 3 august fanii UNTOLD vor putea să admire doi artişti aflaţi pentru prima dată în România: Ava Max și Bebe Rexha.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/primele-10-000-de-bilete-de-o-zi-la-untold-s-au-epuizat_918047.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel