Momentul în care țânțarii invadează un avion. Au ajuns până la cabina piloților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un zbor a fost amânat din cauza unei invazii de țânțari.

Atmosfera dintr-un avion a fost perturbată înainte de decolare din cauza unei invazii de țânțari. Insectele au reușit să ajungă până în cabina piloților, determinând amânarea zborului până la rezolvarea situației.

Țânțarii au ajuns în cabina piloților

Incident neobișnuit înregistrat în Mexic a avut loc în timpul unui zbor pe rută internă și a provocat o întârziere semnificativă. Imaginile postate pe rețelele sociale arată echipajul de însoțitori de zbor încercând cu disperare să omoare țânțarii cu insecticide.

Avionul aparținea companiei aeriene Volaris Airlines și era programat să decoleze din Guadalajara către Mexico City. Țânțarii nu s-au mulțumit să terorizeze doar călătorii, așa că au ajuns și în cabina piloților, făcând decolarea imposibilă.

Pasagera care a documentat evenimentul, Elizabeth Esmeralda Minjarez Corona, a dezvăluit că stingerea luminilor în avion a fost singurul lucru care a reușit să calmeze roiul de țânțari și să ofere echipajului posibilitatea de a gestiona situația.

Iată clipul cu pasagerii care încearcă să se ferească din calea insectelor și chiar să le alunge cu spray-uri:

Aeroportul Internațional Guadalajara nu este străin de astfel de incidente ciudate. Acest caz bizar de invazie de țânțari este doar unul dintre numeroasele exemple recente ale evenimentelor neașteptate care pot perturba rutina zborurilor și a pasagerilor. Cu altă ocazie, într-un avion a pătruns o pasăre care a început să zboare agresiv printre călători și a speriat copiii. Altă dată s-a găsit un șarpe printre scaunele pasagerilor și, la fel, zborul a fost anulat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel