Momentul în care Simona Halep a cedat nervos în meciul cu Ons Jabeur. Cum a reacționat noul antrenor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a fost eliminată de la turneul Madrid Open de Ons Jabeur.

După o evoluție bună în primele trei tururi la turneul de tenis de la Madrid, Simona Halep a fost eliminată, miercuri, 4 mai, în faza sferturilor de finală de sportiva Ons Jabeur, cu un categoric 6-3, 6-2, după un meci care a durat doar o oră și nouă minute.

Meciul a început mai bine pentru Simona Halep, care a reușit primul break, pentru 2-1, pe care l-a cedat apoi imediat, reușind să mai câștige un singur game, în setul de debut, în care românca a reușit doar trei lovituri câștigătoare, față de 12 ale tunisienei. Setul secund a fost echilibrat până la 2-2, moment din care Simona Halep a fost dominată și la serviciu și la retur. Excepție a făcut game-ul 6, în care a avut o minge de break nefructificată.

Ons Jabeur a câștigat patru game-uri consecutive și a închis meciul cu 6-3, 6-2, calificându-se în semifinalele competiției.

Momentul în care Simona Halep a cedat nervos în meciul cu Ons Jabeur

În primul set, la scorul de 5-2 în favoarea sportivei din Tunisia, cu Simona Halep la serviciu, fostul lider WTA a trimis o minge ușoară în fileu, moment în care a urmat o descărcare nervoasă. Cadrul a fost mutat imediat pe Patrick Mouratoglou, noul antrenor al sportivei. Antrenorul s-a lăsat pe spate în scaun și și-a dus mâna la bărbie, vizibil îngrijorat după startul mai puțin reușit de meci, potrivit DigiSport.

Amintim că, recent, Simona Halep a vorbit despre relaţia cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, după victoria cu Cori Gauff, din optimile WTA Madrid. „Cu Patrick am schimbat multe lucruri în rutina de turneu, dar au venit în mod natural. Nu m-am simțit presată și de aceea simt că nu e dificil să fac aceste schimbări. Parcă a fost mereu așa. Atmosferă bună, energie bună. El mă susține mult, fiindcă sunt o persoană emoțională, știe cum să-mi vorbească, cum să pună problema și să discutăm cum să rezolvăm dacă apare vreo situație deosebită. Pentru mine e dificil să mă încred, sunt o persoană introvertită, trebuie să mă simt confortabil ca să mă deschid, iar cu el așa e fost. Îmi apreciază jocul, felul în care sunt, este ușor să comunicăm, să discutăm prin ce trec în timpul meciurilor, după și înaintea lor.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel