Data actualizării:
Data publicării:

Momentul impactului de pe Autostrada 1. Cumplitul accident, surprins de o cameră de bord - Video

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Momentul impactului de pe Autostrada 1. Cumplitul accident, surprins de o cameră de bord / Foto: ISU
Momentul impactului de pe Autostrada 1. Cumplitul accident, surprins de o cameră de bord / Foto: ISU

Momentul cumplitului accident de pe Autostrada 1 a fost surprins de camera de bord a unei alte mașini.

Un accident tragic a avut loc în această dimineață, pe Autostrada A1. Cinci muncitori care se îndreptau spre București au murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce duba în care se aflau a fost prinsă între două tiruri. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Cei cinci bărbați erau muncitori la o firmă de construcții și mergeau la muncă spre Capitală în momentul în care duba lor a fost strivită între două camioane. Alți doi oameni au fost răniți și transportați de urgență la spitale din Capitală. Pompierii au încercat mai bine de trei ore să ajungă la victimele aflate în mașina strivită, iar în cele din urmă au anunțat că au fost identificate cinci persoane decedate.

VEZI ȘI: Cinci oameni au murit într-un accident rutier grav pe A1 București-Pitești. Au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri / Update

Ce a surprins camera de bord a unei alte mașini

Cumplitul accident a fost surprins de camera de bord al unei alte mașini, așa cum se vede din filmulețul următor publicat pe pagina de Facebook "Info Camioane". În aceste secvențe șocante se poate observa cum microbuzul a fost strivit între 2 TIR-uri, în condițiile în care vehiculul greu aflat în spate lasă impresia că nu a frânat, scrie Realitatea.net.

Potrivit sursei citate, reprezentanții companiei de construcții au fost anunțați de către oamenii legii despre tragedia în urma căreia cinci angajați și-au pierdut viața și sunt în stare de șoc, neavând mai multe detalii despre modul în care s-a întâmplat cumplitul accident.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel