Data publicării:

Momentul când un urs cu trei picioare dă buzna într-o locuință. Ce a furat animalul din frigider

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Un urs pe nume Tripod a dat iama în frigiderul unor localnici din Florida. Momentul a fost surprins pe camere şi a devenit viral.

Un urs cu trei picioare a devenit viral în mediul online după ce a dat buzna în casa unei familii din Florida. Momentul când animalul sălbatic a intrat în casă a fost surprins de camerele de supraveghere.  Pe filmare se vede cum tânărul Joseph Diglio se afla în sufragerie, privind la televizor, atunci când câinele familiei a început să latre din senin. Curiozitatea l-a făcut pe acesta să se ridice pentru a afla ce se petrece, iar când a ajuns pe terasa casei a avut un șoc.

Un urs cu un picior lipsă se servea singur din bunătăţile din frigiderul familiei. Tânărul a filmat totul cu telefonul mobil dintr-o altă cameră a locuinței, încercând în acelaşi timp să-şi liniştească patrupedul care continua să latre şi să se agite.

S-a aflat mai apoi că musafirul nepotfit are şi un nume: Tripod, o poreclă pe care locuitorii din Magnolia Plantation i-au dat-o animalului din cauză că are doar trei picioare. Acesta obișnuiește să cutreiere ocazional zona și să fure din locuințe. 

Potrivit publicației USA Today, urșii sunt des întâlniți în Florida, dar preferă să stea în păduri și mlaștini, conform Comisiei pentru Conservarea Peștilor și a Vieții Sălbatice din Florida. Cu toate acestea, din lipsă de hrană, unii mai curajoşi coboară spre sate și sparg locuințele oamenilor, aşa cum a făcut-o şi ursul din clipul de mai jos. 

                                   

Youtube video image

„A mâncat din peștele pe care îl aveam afară și apoi a mers la bar. A luat trei doze de suc, le-a băut și a plecat fericit. Cred că îi place foarte mult aroma de mango și căpșuni, pentru că doar asta a băut” a declarat tânărul. Dacă Joseph a dezvăluit că a avut grijă să încuie toate ușile din casă ca măsură de precauție, mama sa a recunoscut, în schimb, că nu se teme de Tripod. „Îl cunoaștem foarte bine pe Tripod. Locuiește în zonă și încercăm să-i respectăm cât mai mult habitatul”, a declarat Josaury, care a remarcat că, în afară de pește și băuturi, nu a făcut alte pagube şi nici stricăciuni în gospodărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel