Data actualizării:
Data publicării:

Momentul când un câine fără adăpost sare în mașina de poliție cu un bilet la gât: "Te rog, ajută-mă"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Ea este Lola, căţeluşa care "a cerut" să fie dusă la un adăpost Foto: Facebook Platteville WI Police Department
Ea este Lola, căţeluşa care "a cerut" să fie dusă la un adăpost Foto: Facebook Platteville WI Police Department
Ceva ce nu vezi în fiecare zi! Un maidanez cu o pancardă la gât a cerut ajutorul poliţiştilor.

Un câine fără stăpân a reușit să atragă atenția și a fost salvat datorită unui gest care i-a lăsat pe agenții de poliție fără cuvinte. Departamentul de Poliție Platteville (PPD) din Wisconsin a relatat recent povestea patrupedului isteţ pe pagina lor de Facebook. Când un ofițer de poliție a ajuns la Moundview Park, câinele a alergat spre el și a sărit în mașina de poliție, având un bilet atașat de zgardă. Agentul a observat că pe bilet scria: „Te rog, ajută-mă! Du-mă la un adăpost. Numele meu este Lola”. 

Biletul Lolei/ Foto: Facebook Platteville WI Police Department

Primul gând al poliţistului a fost că patrupedul s-a rătăcit sau a fost abandonat, astfel că a cerut ajutorul utilizatorilor de pe rețelele de socializare pentru a-i găsit pe stăpânii Lolei. „Această femelă a sărit în mașina unui polițist. Vă rugăm să ne ajutați cu orice informație pentru a-i găsi proprietarii. Vrem să vorbim cu ei”, este mesajul Departamentului de Poliție Platteville. 

În cele din urmă, soarta a fost de partea căţeluşei fără noroc. Lola a fost preluată de poliţişti iar autoritățile investighează acum trecutul ei. Potrivit unei ordonanțe municipale, este ilegal să abandonezi animalele în Platteville.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel