Momente grele pentru Loredana la Vocea României: "Toate frustrările lor"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deși este singura femeie care face parte din juriul "Vocea României", Loredana nu duce o viață ușoară alături de Smiley, Tudor Chirilă și Marius Moga. Artista recunoaște că toate frustrările celor trei bărbați se pot răsturna asupra ei și nu beneficiază de vreun tratament special.

“Nu cred că sunt tratată special, din contră! Cred că fiind singura femeie și 3 bărbați, toate frustrările lor se pot răsturna asupra mea. Și eu trebuie să fac față acestor 3 mușchetari, îți dai seama, tot femeia e cea mai tare până la urmă, nu? Dacă una la trei reușește, înseamnă că, în general, această statistică se poate aplica și pentru toate celelalte femei din afara acestui concurs”, a declarat Loredana, pentru Libertatea.

De asemenea, Loredana Groza mărturisește că în viața de zi cu zi nu se întâlnește prea des cu colegii ei din echipă, dar nu exclude o posibilă apropiere în viitor. “Nu sunt pusă să îi judec pe ei, ci sunt pusă acolo să judec muzica și nu calitățile lor. Nu mă interesează decât cum sunt ei în show. Nu pot să spun că ne vizităm sau că mergem în vacanțe împreună. Nu am ajuns la nivelul acesta, dar nu se știe niciodată”, a adăugat artista pentru ziarul Libertatea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel