Momente senzaționale în tribune la România - Ucraina, EURO 2024. Peste 30.000 de români au intonat imnul la începutul și finalul partidei / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
România a scris istorie în primul meci de la EURO 2024, contra Ucrainei, obținând cea mai clară victorie la un Campionat European. Fanii români din tribune nu s-au lăsat mai prejos.  

Suporterii români, aflați în număr mare, în tribunele stadionului din Munchen, unde s-a disputat România - Ucraina, scor final 3-0, au oferit momente fantastice.

Pe lângă suportul acordat fotbaliștilor tricolori, pe tot parcursul meciului, peste 30.000 de microbiști au intonat imnul României, atât la început, cât și la finalul confruntării.

Video

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie excepțională la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, organizat de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E a competiției. Tricolorii au reuşit o victorie istorică, a doua a lor la Campionatul European, la 24 de ani de la precedenta, celebra victorie 3-2 cu Anglia, deşi porneau cu şansa a doua în această partidă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel