Momente de panică la Petroșani. Incendiu la un magazin cu materiale inflamabile, în apropierea unui bloc
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Incendiu la acoperişul unui magazin din Petroşani, aflat la doar câţiva metri de un bloc de locuinţe. 

Alarma s-a dat în jurul orei 20, după un apel la 112 care anunţa un incendiu cu degajare de fum la un spaţiu comercial situat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Petroşani.

De urgenţă s-au deplasat la locul intervenţiei echipaje de stingere a incendiilor şi prim ajutor ale Detaşamentului de Pompieri Petroşani cu 4 autospeciale de mare capacitate, o maşină de stingere a S.V.S.U. Petrila, o autoscară precum şi cu 2 ambulanţe.

Incendiu aproape de bloc

Deoarece magazinul este situat în imediata apropiere a unui bloc cu 10 etaje, pompierii s-au asigurat că nu există riscul intoxicării cu fum a locatarilor din bloc şi i-au rugat să închidă ferestrele pentru a împiedica pătrunderea fumului în locuinţe.

Salvatorii au evacuat, totuşi, din bloc pe casa scării două persoane, în timp ce, o altă parte dintre locatari a preferat să iasă din locuinţe. Concomitent cu aceste operaţiuni se desfăşoară misiunea de limitare a arderii şi de oprire a propagării acesteia la faţada blocului.

Intervenție dificilă 

Din fericire niciun om nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Pompierii fac eforturi pentru lichidarea incendiului care este alimentat de o cantitate mare de materiale inflamabile aflate în interiorul magazinului. Intervenţia este în dinamică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel