Moment inedit la Turneul Campioanelor. Kuzneţova s-a tuns în timpul meciului cu Radwanska
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Moment inedit în timpul meciului disputat, luni, între jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuznețova și poloneza Agnieszka Radwanska, în Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.     Svetlana Kuzneţova (9 WTA) şi-a tăiat o şuviţă de păr în timpul meciului cu Agnieszka Radwanska (3 WTA, din prima etapă a Grupei A de la Turneul Campioanelor.

În timpul unei pauze dintre ghemuri, Svetlana Kuzneţova, aflată pe scaun, a luat o foarfecă şi a tăiat o şuviţă din părul împletit. Potrivit L'Equipe, rusoaica pare să fi scăpat de o mare greutate după ce şi-a tăiat din păr, deoarece acest gest a venit în timp ce era condusă cu 4-2 în setul decisiv, însă apoi a reuşit să revină şi să câştige meciul, scrie romaniatv.net.

Agnieszka Radwanska, deţinătoarea trofeului şi a doua favorită, a fost învinsă, luni, cu scor 7-5, 1-6, 7-5, de ultima calificată la Singapore, rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, în primul meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor, într-o partidă care a durat două ore şi 48 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel