Moment emoționant pe Arena Națională. Fiul lui Daniel Prodan, surprins cu lacrimi în ochi / foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: PROTV
Foto: PROTV
Sâmbătă seara, la meciul de adio „Generația de Aur“ - „Restul lumii“, a avut loc un moment emoționant în memoria lui Daniel Prodan.

Sâmbătă seara, la meciul de adio al „Generației de Aur“ împotriva selecționatei internaționale a avut loc un moment emoționant, în minutul 6, când la peluza denumită simbolic „Daniel Prodan“ a fost înălțat un banner cu chipul fotbalistului decedat în 2016.

Fiul lui Didi Prodan, Răzvan Prodan, prezent pe stadion, s-a emoționat până la lacrimi la vederea bannerului.

Portarul brazilian Dida a fost surprins, de asemenea, într-o ipostază de excepție la momentul „Daniel Prodan“ - foto mai jos.

VEZI ȘI         -        Ciolacu, la meciul de adio „Generația de Aur“ - „Restul lumii“ / foto

Foto: PROTV

Foto: PROTV

Foto: PROTV

Daniel Prodan a murit în 2016

Daniel Prodan a murit în 2016, la vârsta de 44 de ani. După o cină în familie și o îmbrățișare dată soției, marele fotbalist a făcut infarct.  Dorin Chioțea a anunțat pe pagina sa de Facebook că fostul internațional Daniel Prodan a murit în urma unui infarct.

„Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea.

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat“, a scris Dorin Chioțea.

A fost resuscitat de patru ori

„De patru ori a fost resuscitat Didi Prodan în prima oră de intervenție a medicilor. De tot atâtea ori i-a fost repornită inima, în pusee de câte 10 secunde (de trei ori), apoi de 20 de secunde (ultima dată).
Pentru încă două ore după instalarea asistolei (stopul cardiac) au continuat eforturile de resuscitare. Abia la final cele două echipaje au aflat numele pacientului, de la niște prieteni de familie.

Atacul de cord a survenit la foarte puțin timp după ce soția sa a venit de la serviciu. După ce s-au îmbrățișat, cei doi s-au decis să pună masa, iar imediat ce s-a ridicat de pe canapeaua unde viziona un program TV Didi s-a prăbușit sub privirile Liciniei și ale fiului său de 16 ani, Răzvan, fotbalist la Atletico Regal București“, a mai scris, în 2016, Dorin Chioțea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel