Moment emoționant! În timp ce Joe Biden ținea discursul, un bărbat necunoscut a îngenuncheat la mormântul fiului său, Beau Biden / FOTO
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 20 ian 2021, 22:17
WhatsApp
Joe Biden intenţionează să îl menţină pe Christopher Wray în funcţia de director al FBI
Joe Biden intenţionează să îl menţină pe Christopher Wray în funcţia de director al FBI
În timp ce Joe Biden ținea discursul la Capitoliu, în Delaware, un bărbat necunoscut a îngenuncheat la mormântul lui Beau Biden, fiul decedat al noului președinte american.

În timp ce Joe Biden și-a rostit discursul inaugural, un bărbat în uniformă albastră a îngenuncheat în tăcere, cu capul plecat și cu mâinile încrucișate, la mormântul Beau, fiul lui Biden, relatează Delaware News Journal. În afară de omul neidentificat și de câțiva muncitori din echipa de întreținere, cimitirul Sf. Iosif de la biserica Brandywine era gol.

Un reporter de la Delaware News Journal nu s-a apropiat de bărbat, dar a precizat că acesta a rămas la mormânt după ce s-a încheiat discursul lui Joe Biden.

Beau Biden, fost procuror general din Delaware și veteran al armatei, a murit în 2015 după o luptă cu o tumoră la creier, informează AlJazeera.

VEZI ȘI: Zi istorică: învestirea lui Biden. Dungaciu, despre Trump: A zguduit sistemul cum nu a făcut-o nimeni. Din acest punct de vedere, vom asista la schimbări majore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?