Moment de magie la Românii au Talent. Trucul cu care a impresionat Radu Bănceanu
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Radu Bănceanu, șofer pe mașină blindată, de transport valori, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu un număr de magie.

Radu Bănceanu, șofer pe mașină blindată, de transport valori, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu un număr de magie.

Radu a spus că magia este un hobby pentru el, performează doar pentru prieteni la evenimente private și nu a îndrăznit să facă mai mult cu magia, dar speră ca asta să se schimbe. Trucurile și le face singur sau și le cumpară. Îi place mult de David Blaine și speră să ajungă la nivelul său.

Acesta a mai spus că s-a pregătit din greu pentru momentul de la Românii au talent.

Radu a mai fost la Românii au Talent în sezonul 6 dar speră ca acum să fie mai bun decât data trecută.

Magicianul i-a uimit pe jurați cu trucurile sale cu cărți și a primit patru de DA.

VEZI ȘI: GOLDEN BUZZ pentru Martina Meola la ”Românii au talent”, 18 februarie. Mihai Bobonete: Uluitoare! Nu se mai mișca nimeni în scaune!

Martina Meola, în vârstă de opt ani, a impresionat în cadrul emisiunii „Românii au talent”. A primit GOLDEN BUZZ!

„Eu nu am mai auzit niciun copil la vârsta ta să cânte atât de frumos la pian!”, i-a spus Andra. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de GOLDEN BUZZ!

„Nu-mi vine să cred! Vă mulțumesc mult”, a spus Martina Meola, în lacrimi. „Mi-aș fi dorit să apăs eu butonul. Îți dorești să vezi din nou numărul”, a spus și Andra. „Ești un mic geniu!”, i-a spus, ulterior, Pavel Bartoș.

După ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, la cinci ani, Martina Meola a primit primul pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei. Susține că un singur procent este talentul și 99 de procente reprezintă muncă. A mers la primul concurs cand avea șase ani și a luat locul 1.

Nu se gândește dacă o să câștige, o interesează să ajungă la inimile celor din public și să ofere tot ce are ea mai frumos.

Martina a ridicat toată sala în picioare

Andi Moisescu i-a spus: „Ce ne-ai făcut, Martina?! Nu-mi dau seama cât realizezi tu că ești de valoroasă și talentată! Dacă la opt ani, tu cânți așa... Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”

Mihai Bobonete a mai spus: „Uluitoare! Efectiv nu se mai mișca nimeni în scaune!”

Smiley a zis: „E ca și cum te-ai uita la o cometă!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel