Moldova, implicată într-un amplu proiect de dezvoltare care ”trebuie dus până la capăt”. Bode: USR a fugit de la guvernare pentru că nu au fost de acord sa avizeze Anghel Saligny
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut deputatul Lucian Bode.

Deputatul Lucian Bode, fost ministru de Interne, le-a transmis liberalilor din Vrancea că aceștia ”au de dus moștenirea autentică a liberalismului”.

Este foarte greu fără Cătălin Toma, fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, decedat în data de 17 februarie a acestui an, transmite Bode, adăugând că filiala Vrancea a PNL este o filială puternică datorită lui Cătălin Toma.

„Vă rog sa continuați proiectul liberal în Vrancea și să o faceți cu aceeași pasiune. Cred că sunteți in măsura să o duceți într-o nouă etapă și sunt convins că asta și-ar fi dorit Cătălin”, a transmis fostul ministru de Interne.

Moldova, implicată într-un proiect de dezvoltare

Lucian Bode mai transmite că liberalii au adoptat un stil administrativ centrat pe cetățean și orientat spre dezvoltare. Potrivit deputatului, investițiile din bani europeni au fost cheia pentru progresul Moldovei. 

Moldova este implicată într-un amplu proiect de dezvoltare, care include proiecte majore de infrastructură, cu un accent deosebit pe demararea proiectului A7. Acest obiectiv crucial, A7, va conecta Siretul de București. Moldova înregistrează progrese semnificative datorită ”investițiilor cu infuzie de bani europeni”, așa cum menționează Lucian Bode.

„Știți foarte bine că USR a fugit de la guvernare pentru că nu au fost de acord sa avizeze Anghel Saligny și datoriă acestui proiect de succes, de dezvoltare al comunităților din Romania, trebuie dus până la capăt. Trebuie să amintim oamenilor acest lucru” a conchis deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel