Data actualizării:
Data publicării:

Mohammad Murad, EMISIUNE la DCNewsTV. Bogdan Chirieac, propunere în direct. ”Chiar vă asumați?”

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Economie
WhatsApp
Mohammad Murad, interviu la DC News
Mohammad Murad, interviu la DC News
Bogdan Chirieac i-a propus lui Muhammad Murad să facă o emisiune la DC NEWS şi DC NEWS TV în care să demaşte abuzurile statului asupra mediului economic. 

"Noi încercăm să vă promovăm toate aceste lucruri (n.r. pe care le semnalaţi). Şi nu numai eu. Toată presa, că nu cred că aţi găsit uşi închise în presă la ce spuneţi. Că sunteţi credibil prin ceea ce aţi făcut. Faceţi dvs o emisiune. Uitaţi, noi o difuzăm gratuit, faceţi dvs. o emisiune cu problemele astea", a spus Bogdan Chirieac în timpul interviului cu Mohammad Murad. 

Youtube video image

"Chiar vă asumaţi acest lucru?", a replicat omul de afaceri. 

"Da. Uitaţi, în numele colegilor mei. Faceţi o emisiune la DC NEWS şi DC NEWS TV, o transmitem şi pe DC BUSINESS, care e platforma oamenilor de afaceri. DC NEWS are 700.000 de unici pe zi. Faceţi o emisiune cu aceste probleme. Veniţi şi spuneţi că furnizorul de electricitate nu vă mai dă bani pe ce construiţi pe reţeaua lor. Veniţi şi ne spuneţi că ultimul funcţionar de la ANAF poate închide un lanţ hotelier cu 10.000 de camere de hotel. Veniţi şi spuneţi toate lucrurile astea stupefiante, pe care nu avem de unde să le ştim", a mai spus Bogdan Chirieac. 

"Şi sunt multe alte abuzuri la care nu vreau să fac referire. Pentru că mi-e frică de ce se poate întâmpla. Spre exemplu, este un primar care blochează orice proiect că vrea el, că nu are timp!", a continuat Murad. 

"Daţi-ne exemple. Eu nu glumesc cu asta cu emisiunea!", a punctat analistul politic. 

"Eu sunt total de acord şi vă felicit pentru curaj, pentru că veţi spune lucrurilor pe nume!", a precizat Mohammad Murad. 

"Ne asumăm emisiunea, avem şi avocatul companiei dacă cineva doreşte să ne dea în judecată. În luna februarie lansaţi o emisiune? Mohammad Murad, lider în industria de turism, Mohammad Murad, ziarist, face o emisiune cu problemele din domeniul său la DC NEWS. Aveţi curaj? Noi vă asigurăm partea tehnică", a completat Chirieac. 

"Eu sunt gata pregătit, să ştiţi. Am curajul!", a transmis omul de afaceri. 

"Vă invitaţi pe cine doriţi, nu avem nimic a spune!", a continuat Bogdan Chirieac. 

"Vă garantez că o să fac totul cu dovezi. Nu sunt o persoană să spun că am auzit. Cu dovezi clare. Şi să aflăm de ce nu se rezolvă lucruri, decât cu o semnătură care durează o lună, două trei! De ce nu se rezolvă acum?", a concluzionat Mohammad Murad. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel