Mohammad Murad: Acţiunea de la Mangalia, dirijată direct de către Despescu. Am fost foarte supărat să aflu că s-a jucat la acest nivel - exclusiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Omul de afaceri Mohammad Murad a vorbit despre candidatura la Primăria Mangalia şi despre ceea ce s-a întâmplat în ziua alegerilor. 

Mohammad Murad a vorbit, la DC News, despre ceea ce s-a întâmplat la Mangalia, în ziua alegerilor locale. Omul de afaceri aduce acuzaţii grave, afirmând că a fost vorba despre o acţiune pusă bine la cale pentru a-l împiedica să câştige funcţia de primar al municipiului. 

“Bătălia a fost între mine şi contracandidaţii de acolo. Sigur, eram într-un moment în care era un echilibru între noi, cu şanse mai mari pentru mine. Intervenţia prim-ministrului de atunci, intervenţia ministrului de Interne cu poliţia şi toate cele întâmplate au arătat foarte clar că trebuie să mă ţină pe mine ca să câştige altul. Nu e corect, nu e fair play să fiu tratat în acest fel, eu care în toţi aceşti ani am adus mult mai multe venituri statului român decât orice altă persoană”, a declarat, la DC News, omul de afaceri Mohammad Murad.

„Am urmărit alegerile de la Mangalia. Acolo a fost acea chestiune unică în care a intervenit, în mod abuziv, poliţia, în timpul alegerilor. E o zonă unde suspectăm – şi avem suspiciuni mai mult decât rezonabile – o fraudă electorală masivă împotriva dumneavoastră”, a punctat analistul politic Bogdan Chirieac.

„Toată acţiunea de la Mangalia a fost dirijată direct de către domnul Despescu (n.r. – Bogdan Despescu).  Pas cu pas. Şi am fost foarte supărat să aflu chestia asta, că s-a jucat la acest nivel văzând cum vin cei de la poliţie vin de la Constanţa spre Mangalia, zeci de maşini”, a mai spus Mohammad Murad.

VIDEO: 

Mohammad Murad: Mulți dintre oamenii de afaceri care pleacă o fac din cauza Consiliului Local

Cât de important e primarul dintr-o localitate când vine vorba de investiții? Omul de afaceri Mohammad Murad a venit cu dezvăluiri la DC News TV, în legătură cu acest subiect. 

Omul de afaceri Mohammad Murad a spus că e de acord să parieze pe toată averea sa în vederea existenței unei legi care "să mă apere pe mine în fața unui Consiliu Local, corect, să se respecte termenele...".

"Știți cât pierde România anual, în investiții, din cauza primarilor? Sunt peste 3 spre 5 miliarde de euro investiții pierdute!", a afirmat apoi Mohammad Murad. 

În continuare, Mohammad Murad a adus în discuție subiectul afaceriștilor care pleacă din România. Mulți dintre cei care pleacă, "unul din trei oameni de afaceri, unul din doi, doi din trei", o fac din cauza Consiliului Local, potrivit celor spuse de Murad. 

"N-au limită! Nu există limită! Fac cum vor. (...) Nu mi se pare OK. Câte reguli sunt în România nu sunt nicăieri!", a adăugat apoi Mohammad Murad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel