Mofturi de vedetă: Madonna este alergică la băile publice, David Beckham îşi cumpără 80 de perechi de şosete pe lună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Aroganţe de vedete / Foto: Pexels
Aroganţe de vedete / Foto: Pexels
Celebritatea vine la pachet şi cu o doză de nebunie. Nu puţini sunt artiştii care s-au făcut remarcaţi, dincolo de profesie, şi prin diferite ciudăţenii din viaţa personală pe care le-au etalat, mai mult sau mai puţin, cu mândrie în public. Am făcut o selecţie a celor mai ciudate "fiţe" de vedetă şi iată ce a ieşit.

Soţia lui David Beckham nu spală niciodată şosete 

David Beckham îşi cultivă un obicei care reuşeşte să o scoată din minţi chiar şi pe Vicktoria, soţia sa, care nu se dă în lături să îl numească „ciudat”. Acesta, pe lângă faptul că are în casă trei frigidere diferite, unul pentru mâncăruri diverse, unul pentru salate şi altul pentru băuturi, îşi cumpără la fiecare două săptămâni câte 40 de perechi de şosete. De ce? Pentru că iubeşte şosetele noi. Ba mai mult, când a fost întrebat de reporteri ce cadou îşi doreşte să primească de Crăciun, acesta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: „şosete”.

Madonna are o problemă cu... hârtia igienică

Diva de la Hollywood este recunoscută pentru aroganţele sale, însă ultima fiţă întrece orice măsură. Un apropiat al Madonnei a declarat că aceasta ar avea alergie la băile publice, mai exact artista nu ar accepta să intre în nicio baie în care a intrat altcineva înainte. Până acum câţiva ani, Madonna avea o baie personală pe care o ţinea încuiată şi pe care absolut nimeni nu avea voie să o folosească. Nu ştim, însă, ce face Madonna atunci când se află în vizită sau ia cina într-un restaurant. O altă ciudăţenie de-a vedetei: nu foloseşte altfel de hârtie igienică decât de culoare roz şi neapărat cu parfum floral. Oare merge cu sulul de hârtie în geantă?

Tom Cruise umblă cu buzunarele goale

Cu toate că averea actorului este estimată undeva la 450 milioane de dolari, Tom Cruise nu umblă niciodată la el cu bani cash. Mai mult, sex-simbolul de la Hollywood nu bea apă decât dacă aceasta aparţine unui anumit brand iar rezervele sale sunt uriaşe. În adolescenţă, avea obiceiul să-şi dea deoparte măslinele de pe pizza. 

Rihanna se îndoapă cu bunătăţi şi nu se îngraşă

„Bună, sunt Rihanna şi aş vrea să comand 14 pungi de fursecuri, cinci pungi de chipsuri cu aromă de brânză, nouă îngheţate şi sase pizza extra”, cam aşa sună comenzile artistei atunci când se află în turneu. Dacă mirarea angajatului room-service este mare la primirea comenzii, şi mai mare este şocul la vederea persoanei care a făcut comanda. Nu putem decât să o invidiem! E o norocoasă!

Britney Spears nu urcă pe scenă înainte să se roage

Britney Spears este, de departe, una dintre cele mai superstiţioase artiste de la Hollywood. Cu toate că nu este, însă, şi cea mai credincioasă, diva nu se urcă pe scenă până nu-şi spune rugăciunea. Pentru câteva minute, backstage-ul se transformă într-o capelă improvizată iar Britney, alături de toată echipa, îşi îndeplineşte ritualul înainte de concerte sau orice fel de apariţie în emisiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel