Data actualizării:
Data publicării:

Modus operandi la Clotilde Armand: Manevră cu voturile la Sectorul 1

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Saul Pop
Inquam Photos / Saul Pop
Clotilde Armand nu încetează să ne surprindă.

Avocatul Cristian Winzer a amintit de o declarație făcută de Clotilde Armand în 2020 făcând astfel o comparație cu prezentul.

„În 2020, Clotilde Armand făcea următoarea afirmație/recunoaștere halucinantă: “(..) de data aceasta ne vom baza NU NUMAI pe INSTITUȚII, dar ne vom baza ȘI pe votul cetăţenilor.”

Înțeleg că în 2024, când nu se arată deloc interesată de votul cetățenilor, nu ”îi mai iese cheia” pe procesele-verbale?”, a scris avocatul Cristian Winzer.

Cât despre renumărarea voturilor, Clotilde Armand vrea acest lucru, dar în condițiile date de ea. Mai știți cum a fost în 2020? A intrat în sala unde erau sacii cu voturi. Cum? Noaptea ca hoții. Clotilde Armand și președintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae, au intrat noaptea în sala cu sacii cu voturi. La acel moment, câțiva membri USR-Plus cotrobăiau în sala cu sacii plini cu voturi. Și chiar au luat saci de acolo. La acel moment, în fața camerelor, USR-Plus-iștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine.

2. Inquam Pho... (clotilde-armand_62403600.jpg)

Se pare că este modus operandi la Clotilde Armand. Ea vrea renumărarea voturilor, dar vrea să o facă pe ascuns, probabil cu Dan Barna, într-o cameră din care scoate jandarmul afară. Asta înseamnă renumărare la Clotilde Armand.

Candidatul Alianţei electorale PSD - PNL la Sectorul 1, George Tuţă, a declarat, marţi, că nu are niciun fel de emoţie privind rezultatul alegerilor pentru sector şi ultima numărătoare arăta că se află cu 681 de voturi în faţa contracandidatei Clotilde Armand.

„Datele sunt publice, oricine vrea poate vedea pozele cu procesele verbale pe care au semnat reprezentanţii tuturor partidelor pe fiecare pagină în parte. Dacă nu accepţi rezultatul, înseamnă că nu vrei să accepţi să pierzi. Noi în sistem vedem toate procesele verbale. Noi am văzut cu ochii noştri toate procesele verbale şi n-avem niciun fel de emoţie. Erau 681 de voturi în favoarea noastră", a spus George Tuţă.

El a adăugat că duminică şi luni nu a fost niciun fel de solicitare suplimentară pentru vreo suspiciune.

"Toţi candidaţii noştri au asistat la acest proces de votare pentru a respecta fiecare cetăţean care a votat şi mai mult, nu a fost niciun candidat care să pună mâna pe buletinele de vot", a precizat Tuţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel