Modificare importantă la Universitatea Craiova - FCSB. Până la urmă derby-ul se joacă cu spectatori
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Meciul Universitatea Craiova - FCSB se va juca cu spectatori în tribune. Autoritățile au decis să facă o excepție de la restricțiile anti-COVID care îi obligau pe spectatori să părăsească stadionul la pauza meciului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că spectatorii trebuie să păstreze biletul de la meci când se întorc la domiciliu. Măsura se va aplica și la alte partide care încep înainte de ora 21.00 atunci când intră în vigoare interdicția de a organiza competiții cu spectatori în tribune.

„S-a decis că persoanele pot arăta biletul de la meci și să spună că se întorc acasă... Organele de control vor primi o informare de la MAI... Nu trebuie modificată reglementarea”, a declarat, duminică, Raed Arafat, citat de Mediafax.

Pe stadion se vor respecta regulile privind distanțarea fizică.

„Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, 30% din capacitate, conform legilor în vigoare. Pot participa doar persoanele care au schema completă de vaccinare și cei care au trecut prin boală”, au anunțat reprezentanții clubului Universitatea Craiova.

Participarea la evenimentele sportive este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel