Modificare coduri penale. Bădălău îl contrazice pe Tăriceanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Social-democratul Niculae Bădălău a declarat că varianta pe care o dorește, cu privire la modificările aduse codurilor penale, este cea a ordonanței de urgență. 

Niculae Bădălău îl contrazice pe președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cu privire la modul în care se va rezolva problema modificării codurilor penale. "În CEx s-au făcut propuneri și s-au discutat lucrurile astea. Și eu cred și sunt de părerea colegilor care au exprimat ordonanța de urgență că ordonanța de urgență era mult mai practică și mai legală, ca să spun așa. Nimic nu e exclus, totul e ca să facem lucrurile așa cum trebuie pentru populație și pentru a îndrepta răul care în acest moment elxistă. Vom discuta și cu dânșii și vom cădea la o soluție cât mai bună. De foarte multe ori ne-au convins dânși (membrii ALDE) pe noi, de foarte multe ori i-am convins noi, asta-i și o soluție bună și cauza pentru care coaliția merge foarte bine", a declarat Bădălău.

Mesaj pentru protestari

Social-democratul Niculae Bădălău a declarat, cu privire la opoziția din stradă, că majoritate cere "altceva". "Eu cred că în democrație libertatea cuvântului și libertatea de a demonstra sunt esențiale. Cred că aceste lucruri trebuie făcute legal, fără a deranja cealaltă parte a populației, dar în același timp, cred că majoritatea într-o democrație conduce. Și majoritatea cere altceva", a declarat Niculae Bădălău.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel