România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 29 mai, 23:46
Moda MOMENTULUI, după luni de IZOLARE. Unde vor toți europenii să meargă
În Madrid, Munchen sau Praga, europenii abia așteaptă seara ca să poată merge la cinematografele din aer liber, după luni întregi de izolare.

În Madrid, Munchen sau Praga, europenii abia așteaptă seara ca să poată merge la cinematografele din aer liber, după luni întregi de izolare, conform The Guardian.

Odată ce bătrânul continent revine la viață după pandemie, oamenii găsesc noi metode de a-și satisface nevoile de divertisment, după ce două luni au putut privi doar la televizor. Cinematografele în aer liber din Spania, Germania, Cehia și Grecia s-au redeschis în ultimele zile, chiar dacă la capacități reduse și cu noi măsuri de distanțare socială.

200 de clienți la cinematograf de tip drive-in, în Madrid

 

„Autograful” de tip drive-in din Madrid a primit 200 de clienți miercuri seara la filmul cu John Travolta și Olivia Newton-John, „Grease”.

În timpuri liniștite, cinematografele în aer liber primesc câte 1.500 de persoane deodată, însă cofondatorul unuia, Cristina Porta, nu se plânge. „A fost foarte, foarte bine în această săptămână, am avut un bine v-am găsit foarte călduros”, a spus ea. „Clienții noștri erau fixați pe întoarcere, iar cererea a fost imensă. Cinematografele drive-in sunt practic destinate vieții din timpul virusul”.

Capacitatea va crește, oamenii sunt fericiți

 

În timp ce capitala Spaniei relaxează măsurile de restricție, capacitatea va crește de la 475 de persoane la 850 de persoane. Printre filmele de săptămânile viitoare se numără titluri clasice precum „Ghostbusters”, „The Goonies”, „Mamma Mia” sau „Pulp Fiction”.

„Oamenii sunt entuziasmați și spun că vor să petreacă toată vara aici”, a spus Porta. „Dacă ești în Madrid, e cum ai merge la plajă”.

Germania și Cehia urmează și ele inițiativa

 

Cinematografele în aer liber se vor redeschide și în Germania, din această seară, iar iulie va fi luna în care teatrele vor reveni în funcțiune. Operatorii spun că șansa de a putea fi printre primele instituții care readuc divertismentul în viața oamenilor este una extraordinară.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro