Mocioalcă: Morții NU mint! Dovada că situația e scăpată de sub control
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ion Mocioalcă (PSD Caraş-Severin) a atenţionat, în exclusivitate la DC NEWS, asupra unor scenarii sumbre pentru România, după 6 decembrie. 

"Oamenii stau izolaţi, izolată va fi şi România. Am previziuni sumbre. Cred că dacă PSD nu va fi la guvernare, România se va închide, pentru că nu au soluţii. Cred că suntem pregătiţi psihic pentru ceea ce urmează. Iată, se testează din ce în ce mai puţin, cazurile au urcat ca procent spre 40 la sută dintre cei testaţi, dar morţii nu mint. Zilnic sunt din ce în ce mai mulţi morţi. Este o dovadă că ne pregătim de închiderea României şi de măsuri de austeritate. Nu vreau să fiu fatalist, dar încă o dată fac apel la mintea românului de pe urmă", a declarat Ion Mocioalcă pentru DC NEWS.

Întrebat cum ar putea PSD să evite aceste scenarii, Ion Mocioalcă a replicat ferm. 

"Am plecat de la PACT-ul pentru Sănătate. Mai departe trebuie să vorbim despre un program de guvernare. PNL încă nu reuşeşte să pună pe masă decât idei generale, nimic concret. Nu avem nicio perspectivă cu ei. Sper că, aşa cum am făcut şi în alte dăţi, când nimeni nu mai credea că după tăierile de pensiile şi salarii se revine la normal, eu cred că şi de data asta competenţa în administraţie a PSD trebuie să iasă la iveală.", a mai spus liderul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel