Mobilizare fără precedent la Radio România. 1000 de angajați vor să scape de un membru al CA
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Aproximativ 1000 de angajați ai Radio România au semnat o petiție prin care cer demiterea unuia dintre reprezentanții Consiliului de Administrație, Adrian Moise.

Petiția, însoțită de zeci de liste cu sute de semnături ale salariaților, a fost depusă, luni, la Senatul României, Camera Deputaților, Guvernul României precum și la Comisiile de cultură din Parlament.

În scrisoarea deschisă, cei aproximativ 1000 de salariați ai Radioului Public solicită ca reprezentantul lor, Adrian Valentin Moise, să fie demis din Consiliul de Administrație. Motivul acestei petiții este, după cum spun semnatarii, seria de calomnii, minciuni, atacuri la adresa instituției, duse până la nivel internațional, acțiuni rău-intenționate, tendențioase, amenințări și răfuieli pe care Moise Adrian Valentin le practică de mai bine de un an, fără să considere că are de dat socoteală nimănui.

Radu Dobrițoiu îl atacă pe Moise: A beneficiat de tot ce se putea obține de la Radio România

”Ani de zile a avut o poziție privilegiată în SRR și prin manevre sindicale a reușit să strângă o avere foarte mare. A fost fochist, apoi electrician, a ajuns să aibă o declarație de avere impresionantă după ani de zile de activitate sindicală în fruntea SRR. În timp ce un salariu mediu în SRR era de 22 de milioane de lei, Adrian Moise primea în jur de 95 de milioane lunar”, susține Dobrițoiu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel