Moartea lui Stan Mustaţă. Tăriceanu: Iau în calcul înfiinţarea unei comisii de anchetă a Parlamentului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu
Călin Popescu Tăriceanu a declarat că ia în calcul constituirea unei comisii de anchetă a Parlamentului, după moartea judecătorului Stan Mustaţă. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, în cadrul unei intervenţii la România TV, că ia în calcul constituirea unei comisii de anchetă la nivelul Parlamentului, după cazul morţii judecătorului Stan Mustaţă. 

Tăriceanu a declarat că se va consulta cu colegii din Parlament şi, dacă se va ajunge la concluzia că este nevoie de cercetarea în amănunt a acestui caz şi a situaţiei din penitenciare, se va decide constituirea unei comisii de anchetă.

"Eu nu am elemente de apreciere, decât să iau cunoştinţă de informaţiile pe care le-a dat soţia dânsului şi, în măsura în care ancheta declanşată de ministrul Justiţiei va putea să aducă lumină ar fi salutar. Sigur că există şi o altă variantă de rezervă, nu îmi place să folosesc mereu acest instrument dar poate, în cazul extrem, să constituim o comisie parlamentară de anchetă. Pentru că, într-adevăr, în cazul judecătorului Stan Mustaţă ştim care a fost situaţia, avem cu toţii cunoştinţă de presiunile la care a fost supus, de jocurile de culise care au avut loc şi care au dus, în final, la condamnarea sa", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel