Moartea baschetbalistului american eclipsează ţigăneala dintre Badea şi Radu Moraru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Din EVZ aflăm că mâine se inaugurează staţia de epurare de la Glina, ce va avea drept misiune imposibilă curăţarea Dâmboviţei. Zeci de ani, zi de zi, apa menajeră, provenită din întreg Bucureştiul, a trecut direct printr-un canal fără a fi filtrată deloc. Pe fundul canalului de acumulare nu se vede absolut nimic şi cel mai probabil mirosul este unul care ar putea da clasă unei întregi herghelii de sconcşi. Dar staţi să înceapă drenarea, pentru că abia aştept să aud ştirile de genul: a fost găsit cadavrul unui om sau cine ştie  ce alte obiecte ciudate vor fi găsite pe fundul canalului.

Libertatea ne anunţă că războiul dintre Mircea Badea şi Radu Moraru va continua în instanţă. De câte ori nu am mai auzit placa asta: îl dau în judecată! Nu va da nimeni pe nimeni pe mâna justiţiei. Totul este doar un circ ieftin şi destul de prost interpretat. Cei doi oameni de televiziune se împroaşcă cu noroi, audienţele cresc şi le merge foarte bine aşa. Uitaţi-vă la scandalul dintre Badea şi Huidu. S-au porcit ei cât s-au porcit, dar când au mirosit că show-ul nu mai face audienţă, au intrat în silenzio-stampa. Aşa va fi şi acum. Vom mai aea 2-3 episoade după care cel mai deştept cedează...

Moartea bastchetbalistului Chauncey Hardy a născut o adeărată isterie şi toată presa a speculat subiectul. Cel mai probabil pentru că este american şi nu pentru că este un sportiv ucis într-un club. Aş fi vrut să văd aceleaşi reacţii pline de zel şi la moartea lui Teo Peter, ucis de un american. Atunci s-a făcut tam-tam, dar cu măsură, că doar nu era să îi supărăm pe şefii de la Washington. Apropo, a mai auzit cineva ceva de cel care l-a ucis pe Teo Peter? Sau e bine mersi în SUA îşi consumă renta oferită ca veteran de război?

Jurnalul Naţional continuă seria poveştilor impresionante şi nemuritoare. De această dată este vorba despre o fată de 28 de ani care suferă de schizofrenie şi care a reuşit să vorbească pentru prima dată în urma unui curs de dans special. Povestea este cu adevărat una uimitoare, dar poate nu la fel de impresionantă ca a celor 7  fraţi care învaţă la lumânare şi visează să aibă meserii dintre cele mai nobile. Exemplele aceastea de viaţă ne lasă impresia că se poate, mai ales în aceste vremuri tulburi în care a spera la ceva mai bun pare aproape un sacrilegiu.

DeCe News ne face cronologia predicţiilor cutremurelor neîndeplinite din România. Şi acum nu că ne pare rău că nu s-au îndeplinit, dar aşa cum s-a greşit când ni s-a spus că vin cutremurele, aşa se poate greşi şi când ni se spune că nu vin. Această informaţie trebuie pusă în contextul în care cutremurologul numărul 1 al României, Gheorghe Mărmureanu, ne spune că abia prin 2040 ne facem griji. Astfel de afirmaţii nu fac decât să lase impresia că totul este în regulă, dar dacă ine cutremurul, ne prinde mai rău decât l-a surprins iarna pe greierele lui Topârceanu, iar Mărmureanu ar putea fi acuzat ca seismologii din Aquila, care au fost judecaţi pentru omor din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel