Moarte tragică în Vaslui. O femeie s-a intoxicat cu fum emanat de un televizor defect
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a fost găsită decedată în locuința sa după ce s-a intoxicat cu fum.

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost găsită moartă în propria sa locuință în județul Vaslui, transmite Agerpres. Bătrâna ar fi murit intoxicată cu fum de la un televizor defect. Pompierii au fost chemaţi la faţa locului de vecinii femeii, care au observat că din apartament ieşea mult fum.

"La sosirea echipajelor de intervenţie s-a constatat că geamurile apartamentului erau înnegrite de fum. Pompierii au pătruns în apartament după ce au deschis o fereastră, într-un dormitor fiind găsită căzută o persoană de sex feminin. Victima, în vârstă aproximativ 80 ani, a fost găsită asfixiată şi în stare de inconştienţă. Victima a fost scoasă din apartament şi s-au început manevrele de resuscitare. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, după aproximativ 65 minute fiind declarat decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica circumstanțele producerii decesului, în acest caz fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel