Moarte suspectă în Mamaia. Turiștii au găsit o tânără moartă pe plajă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Se presupune că tânără care a fost găsită moartă de către câţiva turişti s-a înecat.

O tânără a fost găsită moartă de către câţiva turişti, joi, pe o plajă din staţiunea Mamaia, aproape de apa mării, şi se presupune că aceasta s-a înecat.

Persoanele care au găsit cadavrul au alertat salvamarii din zonă şi, potrivit unuia dintre aceştia, tânăra are în jur de 25 de ani.

"Nu ştim dacă e singura persoană sau mai sunt şi altele intrate în apă, facem verificări. Marea este agitată, este arborat steagul roşu", a spus unul dintre salvamari.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă, conform Agerpres.

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt în derulare.

Este ceva cu care nu ne-am mai confruntat până acum. A fost găsită la mal, o persoană care nu era echipată de îmbăiere, noi avem steagul roșu de 3 zile arborat. Nu am găsit nici haine pe plajă, nu avem prea multe detalii. Este posibil să fie de azi-noapte.

Este posibil să fie adusă și din altă parte, am luat în calcul și acest lucru. Băieții au plecat cu ATV-urile, să caute indicii. În mod normal, la cum bate vântul, trupul ar fi putut veni din Mamaia Nord.

Nu știm momentan. Vrem să strângem câteva detalii să vedem ce s-a întâmplat. Trebuie să știi să înoți foarte bine, este prima oară când avem un caz de acest gen. Nu e echipat în costum de baie, are un tricou și o lenjerie intimă”, a declarat salvamarul Gabriel Culea, citat de Replica Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel