Moarte suspectă în cazul unei rusoaice top-model. A fost găsită dezbrăcată lângă o bază NATO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Galina Fedorova, un top model rus, a fost găsită moartă în mare, lângă o bază NATO din Sardinia.

Galina Fedorova, în vârstă de 35 de ani, a apărut deseori pe primele pagini ale revistelor pentru bărbați, precum Penthouse și Playboy, potrivit presei italiene. Trupul său a fost găsit sâmbătă în largul Teulada, în sudul insulei italiene, scrie TV6news., citând presa italiană.

"Ancheta continuă și, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra s-a înecat”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la biroul procurorului din Cagliari, capitala Sardiniei.

Potrivit declarațiilor partenerului și fotografului său, Gerenius Tavarov, un bărbat de 40 de ani de naționalitate ruso-engleză, cuplul ar fi închiriat o barcă gonflabilă pentru o plimbare în largul coastei Sardiniei. După ce a sărit în apă pentru a înota, barca s-a desprins de ancoră și s-a îndepărtat. Bărbatul ar fi înotat singur pentru a ajunge la mal, în timp ce tânăra a încercat în zadar să i se alăture.

Procuratura din Cagliari a confiscat de pe barcă telefoane mobile, o cameră, un laptop și o dronă. Barca ar fi avut stricăciuni, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă. Ancheta a fost deschisă sub acuzația de omor involuntar. Totuși, poliția continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a produs totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel