Moarte suspectă a unui general-maior rus, după ce a fost demis de Putin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vladimir Makarov, fostul șef adjunct al departamentului principal al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse pentru combaterea extremismului (Centrul "E"), a fost găsit mort, luni dimineața.

Vladimir Makarov a fost găsit, luni dimineața, în locuința acestuia din satul Golikovo.

Potrivit primelor informații ale Agenției TASS, acesta s-ar fi sinucis, informația neconfirmată oficial de autoritățile de la Moscova.

Vladimir Makarov, în vârstă de 72 de ani, a fost demis în urmă cu câteva săptămâni de către Vladimir Putin, fapt ce lui Makarov i-a cauzat o depresie. 

Mai mulți ruși și magnați de rang înalt au murit în împrejurări misterioase în ultimele luni.

În noiembrie, colonelul Vadim Boiko, în vârstă de 44 de ani, șef adjunct al Școlii Navale Superioare Makarov Pacific din Vladivostok, a fost găsit mort din cauza multiplelor răni împușcate în ceea ce a fost descris drept o sinucidere.

Boiko, care a avut  un rol important în eforturile de mobilizare parțială a lui Putin, s-a sinucis cu cinci împușcături în piept în biroul comandantului său, după ce ar fi fost anunțat pentru a prelua unele dintre problemele care afectează invazia Ucrainei, potrivit soției sale. 

În decembrie, magnatul cârnaților Pavel Antov, care a criticat invazia Ucrainei, s-a aruncat  dintr-un hotel de lux din India - la trei zile după ce unul dintre prietenii său și-a pierdut viața în aceeași călătorie, potrivit New York Post.

Vezi și: Putin a pierdut încă un general în războiul din Ucraina. Cine este Dimitri Ulyanov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel