Moarte Răzvan Ciobanu. Detectivii particulari au început ancheta
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
Familia lui Răzvan Ciobanu este devastată după moartea designerului. Părinţii au decis să angajeze detectivi particulari pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor în acea noapte tragică.

Potrivit unor surse România Tv, părinţii lui Răzvan Ciobanu au angajat în urmă cu câteva zile detectivi particulari. Aceştia vor să afle care a fost traseul exact al designerului din momentul în care a plecat din clubul din Mamaia până când a ajuns în locul în care s-a produs accidentul.

Părinţii designerului spun că fiul lor nu ar fi avut niciun motiv să-şi pună capăt zilelor. Mai mult, aceştia susţin că Răzvan Ciobanu nu mai era atât de dependent de substanţele interzise, aşa cum s-a vehiculat. 

Părinţii designerului au rămas cu multe semne de întrebare după ce apartametul fiului lor a fost devastat imediat în dimineaţa morţii lui Răzvan Ciobanu, mai ales că oricine ar fi intrat în clădire, avea nevoie de o cartelă. Astfel că, ei vor să afle detalii despre prietenii care erau în jurul lui Răzvan Ciobanu, mai ales în acea noapte. 

VEZI ŞI Moarte Răzvan Ciobanu. Lazarus: Nu era singur în mașină. Persoana pe care am identificat-o eu...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel