Moțiunea simplă „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", vot final în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Moțiunea „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", inițiată de grupurile parlamentare ale PNL și USR, dezbătută marți în plenul Camerei Deputaților, a picat, miercuri, la  votul final.

În documentul intitulat „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...", Opoziția i-a  cerut ministrului Tudorel Toader să nu promoveze modificările la legile Justiției și să dea în vileag agenda ascunsă a acestor schimbări.

Semnatarii moțiunii arată, în textul documentului, că doresc să tragă un nou semnal de alarmă în legatură cu "asaltul pornit împotriva independenței Justiției". Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un discurs tinut in plenul Camerei Deputatilor, că modificarile propuse de el sunt inspirate din legislația altor țări europene, iar proiectul de lege nu are înca o formă finală.

Mihai Tudose declara  săptămâna trecută că modificările legilor justiției vor fi trimise către Parlament spre aprobare. El a făcut referire la unul dintre sloganurile protestatarilor faţă de Ordonanţa 13, la începutul anului. „Nu va fi o ordonanţă de urgenţă sau altceva 'noaptea, ca hoţii', va fi ziua, la prânz şi trimis către Parlament, nu adoptat", a spus Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel