Miza scandalului din PSD, la Bruxelles. Europarlamentarul Răzvan Popa, despre conflictul generat din interior și exterior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Europarlamentarul PSD Răzvan Popa a comentat, la Interviurile DC News, consecințele scandalului din PSD despre preocuparea partidelor din Parlamentul European referitoare la PSD. 

"Este clar că ceea ce se întâmplă în momentul de față nu face bine PSD-ului și nu face bine guvernării. (...) Nu cred că era momentul să se ceară demisii, demiteri, să se producă o ruptură cu atât mai mult cu cât vom prelua președinția Consiliului UE. Discuția trebuia poate să fie mult mai aplicată, dar în forurile partidului, nu prin scrisorele. Cred că este un conflict care vine și din interiorul și din exteriorul partidului. Cred că există un cumul de evenimente care au legătură în ultima perioadă și care au avut ca scop inițial demiterea guvernului. Dacă ne uităm la mișcările de stradă, la mișcările din Parlamentul European de pe partea dreaptă a eșicherului politic și la mișcările din PSD, sunt mai mulți factori care au dorit să ajungem în acest punct", a explicat Popa. 

PSD, stindard pentru stânga europeană

Europarlamentarul spune că PSD este sub lupa partidelor de dreapta din Parlamentul European. "În Parlamentul European  este o preocupare în ceea ce privește stânga politică în România. Partidele de stânga din Germania și Italia au probleme de poziționare în vederea alegerilor. PSD este, în acest moment, purtător de stindard al partidelor de stânga și la nivel european. Există o preocupare și din partea Partidului Popular European," a adăugat el.  

Urmăriți aici interviul cu Răzvan Popa:

<iframe id="ytplayer" type="text/html" width="640" height="360"  src="https://www.youtube.com/embed/6bPZQYjMMRM?start=19&end=313"  frameborder="0"></iframe>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel