Data publicării:
Mituri și secrete despre cafea dezvăluite de un barista. Cătălin Graure, INTERVIU
Astăzi, la DC News, de la ora 11:00, veți urmări o nouă ediție a interviurilor care vă va face să înghițiți în sec.
Cătălin Graure, barista profesionist, a venit în studioul nostru unde a vorbit despre secretele adevăratei cafele. Tânărul expert în licoarea care ne fascinează pe toți va împărtăși cu cititorii DC News mai multe sfaturi pentru prepararea unei cafele super bune. El a vorbit despre mituri în ceea ce privește băutura care ne încântă încă de la primele ore ale dimineții.
Interviul cu Cătălin Graure de la cafeneaua Meron din București va fi difuzat miercuri, 18 aprilie, de la ora 11:00. Îl puteți urmări atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe pagina de Youtube în acest articol.
Cea mai delicioasă băutură
Cafeaua este o băutură ce conține cafeină și care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate. Boabele de cafea sunt fructele arborilor de cafea din familia Rubiaceae, genul Coffea, cu două varietăți mai importante: Coffea arabica și Coffea robusta (Coffea canephora). Coffea arabica furnizează sorturile cu aromele cele mai fine, pe când Coffea robusta este mai amară și mai puțin aromată. Calitatea cafelei este influențată de locul de cultivare, depozitare și procesul de torefiere a boabelor de cafea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News