Mituri despre păr cu Mihai Despina. Cât de des este necesar să schimbăm șamponul sau să ne tundem / video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
 Mihai Despina
Mihai Despina
La emisiunea „Ținuta la control”, de pe DC News și Spectacola, realizată de Romina Băluță, invitatul Mihai Despina, hairdresser, a vorbit despre miturile legate de îngrijirea părului.

Mulți dintre noi ne întrebăm dacă schimbarea regulată a șamponului ne va asigura un păr mai sănătos. Invitatul Rominei Băluță a răspuns la această întrebare.

“Este adevărat pentru că, într-adevăr, scalpul se obișnuiește cu șamponul. Asta nu înseamnă să schimbăm șamponul lunar, ci la o perioadă de câteva luni. La unele persoane după șase sau opt luni, la altele după un an.”, a spus Mihai Despina. 

În ceea ce privește ideea că tunsul ar favoriza creșterea părului, hairdresser-ul susține că acesta nu este un mit, ci un adevăr. 

“Da. Este adevărat, în ideea în care tunsul vârfurilor periodic favorizează creșterea părului pentru că ele nu mai cedează, deci dacă nu se mai rupe părul de la vârfuri, ne dă impresia că el crește. De fapt el crește de la rădăcină, dar cedează la vârfuri. Tunsul periodic îl recomand la trei luni de zile. Trei luni, în cazul unui păr decolorat, vopsit și patru luni, în cazul unui par natural.”, a mai spus hairdresser-ul.

Vedeți aici întreaga emisiune „Ținuta la control”, realizată de Romina Băluță la DC News și Spectacola:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel