Mitropolitul Vladimir al Moldovei, subordonat Rusiei, fotografiat în compania unei blonde la cumpărături în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mitropolitul Vladimir al Moldovei, subordonat Rusiei, fotografiat în compania unei blonde la cumpărături în România / Foto: Facebook Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove
Mitropolitul Vladimir al Moldovei, subordonat Rusiei, fotografiat în compania unei blonde la cumpărături în România / Foto: Facebook Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove
Mitropolitul Vladimir al Chișinăului și Întregii Moldovei, subordonat canonic Rusiei, a fost surprins la shopping în România, alături de o femeie.

Mitropolitul Vladimir al Chișinăului și Întregii Moldovei, subordonat canonic Rusiei, a fost surprins la shopping în România, alături de o blondă.

Fotografiile ar fi fost făcute săptămâna trecută, în orașul Gura Humorului din România, și ar fi fost trimise presei din Republica Moldova. În imaginile publicate de Tv8.md se vede cum mitropolitul Vladimir și femeia respectivă așteaptă la casa de marcat a unui supermarket să își achite cumpărăturile. În una dintre imagini, femeia care îl însoțea pe mitropolit a fost surprinsă în timp ce punea produsele în pungă, iar în altă fotografie ÎPS Vladimir achita casieriței nota.

Publicația citată a încercat să obțină un comentariu de la Mitropolia Moldovei, pentru a afla cine este femeia și de ce se afla alături de mitropolitul Vladimir. Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei, Ioan Moșneguțu, a refuzat să le ofere jurnaliștilor un comentariu, precizând că nu cunoaște nimic despre această deplasare. 

Mitropolitul Vladimir, în vacanță la mare cu o blondă, în 2014. E aceeași femeie?

De-a lungul timpului mitropolitul Vladimir a fost surprins de mai multe ori în compania unei blonde, iar presa a scris că aceasta este amanta sa. În anul 2014 au apărut mai multe fotografii cu cei doi la mare în Turcia. În acele fotografii mitropolitul apărea în ipostaze mai puţin obişnuite, fără sutană, îmbrăcat lejer, pentru plajă. În una din imagini, cei doi sunt pe un vas, pe mare. Clericul este îmbrăcat în pantaloni scurţi, cămaşă albă, purtând ochelari de soare. Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au scris atunci că mai multe proprietăți ale ÎPS Vladimir ar fi trecute pe numele femei cu pricina, Nelli Tcaciuc. 

Nu este clar dacă și de această dată mitropolitul Vladimir s-a aflat în compania aceleași femei blonde, Nelli Tcaciuc. Cert este că femeia care apare în fotografiile făcute acum seamănă foarte mult cu ea, doar că pare mai în vârstă.

Pe 25 septembrie 2014, pentru Pro TV, mitropolitul afirma că blonda cu care acesta s-a fotografiat la mare este o rudă îndepărtată, o nepoată.

"Străbunica mea Ana și străbunica ei Eufrosinia au fost surori", a precizat el. 

Mitropolitul Vladimir a fost cu blonda și la munte

Ulterior, Ziarul de Gardă a intrat în posesia altor imagini cu cei doi, mitropolitul Vladimir și Nelli Tcaciuc, în ipostaze romantice și savuroase, pe care le-au oferit redacției persoane care consideră că asemenea comportament contravine canoanelor bisericești, dar și normelor etice.

Mai apoi, acesta a fost surprins și la munte alături de aceeași blondă. În una din poze cei doi se privesc în ochi. Totodată, deși mitropolitul le spunea enoriașilor că iarna merge la munte pentru diverse proceduri, în imagini acesta apare în costum de ski, iar uneori, cu paharul în mână, însoțit de o pisică. 

Precizăm că în Bisericile creștine ierarhice, mitropolitul este, în mod tradițional, episcopul unei metropole, adică al unui oraș-capitală a unei provincii eclesiastice sau a unei regiuni, biserica episcopală fiind frecvent o catedrală. Potrivit canoanelor bisericești, mitropoliții nu au voie să fie căsătoriți. Celibatul este practica în care clerul și monarhii se abțin de la căsătorie și de la toate relațiile și activitățile trupești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel