Mitropolitul de Ekaterinburg spune că Rusia „nu este în război cu Ucraina sau cu SUA, ci cu duhurile rele“. Un alt preot le cere rusoaicelor să nască mai mulți copii
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mitropolitul Evgheni de Ekaterinburg spune că Rusia e în război „cu duhurile rele“.

Rusia modernă nu este în război cu Ucraina și NATO, ci cu „duhurile rele”. Acest lucru a fost declarat de mitropolitul Ekaterinburgului și Verkhoturye, Evgheni (Kulberg).

„Războiul nostru de astăzi nu este un război cu Ucraina sau cu poporul Statelor Unite, dar, conform cuvântului apostolic, războiul nostru nu este împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva răutății duhurilor cerului. Suntem în război cu acest spirit, care încearcă să-și insufle răutatea în noi”, a spus acesta la postul de televiziune Spas.

Zilele trecute, rectorul Bisericii Marii Mucenice Barbara de la sediul Forțelor Strategice de Rachete, Mihail Vasilyev, le-a cerut rusoaicelor să nască mai mulți copii. Potrivit acestuia, femeilor din Rusia nu le va fi atât de frică să se despartă de copiii care merg pe front. „Diavolul nu este atât de înfricoșător ca în imagini”, a spus preotul, conform eanews.

CITEȘTE ȘI     -    Atac asupra flotei ruse din Crimeea. Kremlinul acuză Ucraina și Marea Britanie

Britanicii denunță „afirmații false“ ale Rusiei în legătură cu exploziile de la gazoductele Nord Stream: Încearcă să deturneze atenția

Ministerul britanic al Apărării a denunţat sâmbătă "afirmaţiile false" ale Moscovei pentru "a deturna atenţia", după ce armata rusă a acuzat Marea Britanie de implicare în exploziile de la gazoductele Nord Stream şi un atac cu drone, informează France Presse şi Reuters.

"Pentru a deturna atenţia de la gestionarea dezastruoasă a invaziei ilegale a Ucrainei, Ministerul rus al Apărării recurge la răspândirea unor afirmaţii false de o amploare epică", a scris pe Twitter Apărarea britanică.

"Această ultimă poveste inventată spune mai multe despre disputele din cadrul guvernului rus decât despre Occident", potrivit ministerului britanic.

Rusia a acuzat sâmbătă "reprezentanţii unei unităţi a marinei britanice" că "au participat la planificarea, logistica şi punerea în aplicare a actului terorist din Marea Baltică la 26 septembrie pentru a submina gazoductele Nord Stream 1 şi Nord Stream 2" (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel