Urmărește emisiunea live
Mitoșeru, împietrit de durere. Ce a făcut socrul său cu o seară înainte să moară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru a vorbit despre moartea socrului său.

"Din pacate au plecat multi din familie. S-au intamplat multe in 11 ani de cand suntem impreuna. O persoana plina de viata, puternica, o persoana tanara. Avea 59 de ani. A plecat fara sa-si dea seama nimeni ca are probleme de sanatate. Cu o seara inainte a sunat-o pe Noemi si i-a spus ca il doare piciorul", a povestit Mihai Mitoșeru.

[citeste si]

"Trebuia sa se duca la spital, insa a amanat. S-a dus inainte la serviciu si a fost prea tarziu. Noi dormeam, am primit niste telefoane sa ne ducem urgent la aeroport. Nimeni nu a vrut sa ne spuna adevarul. Cand am ajuns acolo am aflat ca a murit de o ora. Ca a fost resuscitat timp de o ora, dar nu s-a mai putut face nimic. Noemi a sarit, voia sa-l salveze ea.

Inainte de nunta tinea regim, voia sa arate bine la nunta si a decis sa tina dieta. Toata lumea il iubea, era foarte glumet. Pentru el insemna enorm data asta, de 24 septembrie. A murit chiar cu o luna inainte, pe 24 august. In ultimul an ne-am vazut foarte des, mai mult ca niciodata. La ultima intalnire, ne-am distrat, am ras. Am baut un pahar de vin, a mai spus Mihai Mitoșeru la Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel